Кафедра англійської і німецької філології та перекладу імені професора І. В. Корунця

Іриски готують у формі для льоду

 Іриски не купую, а роб­лю сама, каже 27-річна Ольга Плакса з Харкова. Тягнуться так само, а на смак більш вершкові.

У мисці змішує 150 г цукру, 3 ст. л. меду, 30 г вершкового масла й 2 г ваніліну. Заливає склянкою топленого молока. Варить на середньому вогні півгодини, постійно помішує. Готова маса повинна бути густа, карамельного кольору.

 Щоб отримати однакові іриски, розливаю їх у форми для льоду.

Мастить їх олією та розливає масу. Ставить цукерки в морозилку на 30 хв. і виймає з форми.

Джерело

Share
Добавить комментарий

Blue Captcha Image
Новый проверочный код

*

Share